top of page

HOE ONS AVONTUUR

BEGON !

ONS VERHAAL

Lilly

 

 

Lilly was een straathondje dat, samen met cucciolo, steeds onderdak zocht onder de barbecue van Haike en Eddy. Zij merkten al snel op dat Lilly zwanger was. Ze was een moedig, maar zeer angstig hondje. Enkele dagen voor kerstmis, is ze bevallen van vier mooie pupjes!

WHAT'S IN A

NAME ?

Toen haar pupjes ongeveer drie weken oud waren, sloeg het noodlot toe en werd Lilly spijtig genoeg doodgebeten door een Duitse Herder. Deze hond kende een gebrek aan opvoeding en terroriseerde als het ware de buurt. Voor Lilly kon alle hulp niet meer baten.

 

Haike en Eddy schoten vervolgens meteen in actie, en ontfermden zich, met behulp van enkele buren, over de pupjes. Ze werden verzorgd en gevoed tot ze oud genoeg waren om dit zelf te doen.

Anker 1

4 PUPPY'S, EENTJE NOEMEN WE

FANA

Radeloos zijn ze begonnen met de vier hondjes op facebook te plaatsen en foldertjes op te hangen in de buurt van dierenspeciaalzaken en dierenartsen. Dit bleek onmiddellijk een groot succes te zijn. Zo konden drie van de vier pups in januari afreizen naar België. Het andere pupje kon in Sardinië zelf geplaatst worden. 

 

Haike verloor direct haar hart aan één van de pupjes, en besloten om ‘Fana’ zelf een goede thuis te geven..

 

Zo ging de bal aan het rollen, en is ons avontuur begonnen. We vernoemden onze vzw natuurlijk naar de hond waarmee het allemaal begon, de moedige mama Lilly.

 

Door de jaren heen, kreeg Lilly meer en meer vrijwilligers, en is 'Associazione Lilly' uitgegroeid tot één grote en hechte vriendengroep.

Anker 2
bottom of page