top of page

ASSOCIAZIONE LILLY

Vluchtbegeleider

 

 

Ga je op vakantie naar Sardinië en wil je een steentje bijdragen? Misschien is vluchtbegeleider zijn dan wel iets voor jou!! In je terugvlucht zal er dan een hondje met je mee terug vliegen.  Het enige wat u hoeft te doen is ons uw vluchtinformatie door te geven en wij kijken of er een box bijgeboekt kan worden. 

 

Het spreekt voor zich dat wij de hieraan verbonden kosten op ons nemen.

 

Tijdens uw vlucht zijn er twee mogelijkheden. Het kan zijn dat er een hondje meevliegt in handbagage. Deze zal u dan vergezellen in het vliegtuig (kleinere hondjes – puppy’s). Of hebt u dit liever niet, maar wil u wel een hondje meenemen? Dan kunnen wij ook grotere honden laten overvliegen in benches. Deze honden zullen zich dan in een verwarmde ruimte in het bagageruim van het vliegtuig bevinden. Je kan er ook voor kiezen om zowel een hondje als handbagage mee te nemen EN in een bench tegelijkertijd.

 

 

WAAR KAN JE JE AAN VERWACHTEN? 

 

BIJ VERTREK

 

Er zal zeker iemand aanwezig zijn van onze vrijwilligers ter plaatse om u op de luchthaven te belgeiden tijdens het inckecken.

 

INCHECKEN

 

  • Voor honden die meereizen IN HET RUIM: benches laten controleren door de douane, deze zullen daarna de bench overnemen 

  • Voor honden die meereizen ALS HANDBAGAGE: Honden meenemen door de douane, deze honden zullen onder de stoel voor je op de grond geplaatst dienen te worden

 

BIJ AANKOMST

 

Honden afhalen aan de bagageband. In de aankomsthal zal u opgewacht worden door één van onze vrijwilligers en/of eventuele adoptanten.  

 

 

INTERESSE? NEEM DAN ZEKER CONTACT OP

HELPEN?

WorD Vluchtbegeleider!

bottom of page